Kalibratie alcoholtester

Onderhoud en Service

De kalibratie van uw alcoholtester is belangrijk. Met preventief onderhoud voorkomt u onnodig uitval van het apparatuur en waarborgt u het functioneren en betrouwbaarheid van de alcoholtester.

Wij adviseren om de alcoholtester twee keer per jaar te kalibreren. U kunt dit doen door de alcoholtester naar onze service afdeling te sturen. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen de alcoholtester retour te sturen.

Wilt u het toestel laten kalibreren vul dan het formulier hiernaast volledig in. Wij zullen u dan een e-mail sturen met een opdrachtnummer en het adres van de juiste service afdeling. De service afdeling is afhankelijk van het type tester.
Alcohol Security kan vrijwel elke soort alcoholtester kalibreren.

Om het voor u gemakkelijker te maken, bieden wij u een onderhoudscontract aan. Hierdoor bent u van alle zorgen verlost en krijgt u van ons een herinnering zodra het nodig is om uw alcoholtester te kalibreren. U ontvangt indien gewenst ook een kalibratierapport.

Mocht u andere problemen hebben met betrekking tot het functioneren van uw alcoholtester, kunt u met ons contact opnemen.

 

Aanmelden alcoholtester voor kalibratie

Eventuele opmerking. Indien het afleveradres afwijkt van factuuradres, graag hier vermelden.