Alcoholslot

Betrouwbaar alcoholslot kopen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar alcoholslot voor uw auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien namelijk zowel bedrijven als particulieren van hoogwaardige alcoholsloten.

Onze eerste prioriteit is veiligheid. Daarom bieden wij u de beste afweer tegen rijden onder invloed. Zo kunt u er zeker van zijn dat u veilig de weg op gaat. Bovendien voorkomt het dat u andere mensen in gevaar brengt.

Meer informatie over onze sloten kunt u vinden door verder te lezen. Wilt u er direct één of meer bestellen? Gebruik dan het contactformulier om ons een e-mail te sturen. Vermeld hierbij het onderwerp ‘alcoholslot’ en wij sturen u graag een offerte toe.

alcoholslot

 

Prijs: €1.200,= exclusief btw.

20+

Jaar ervaring

297+

Aantal alcoholsloten

Wat is een alcoholslot en hoe werkt het?

Een alcoholvergrendeling is een systeem dat in de auto wordt geïnstalleerd. Door dit systeem kan de motor niet worden gestart als de bestuurder te veel alcohol heeft gedronken. De werking ervan is gebaseerd op een blaastest. De bestuurder moet deze voor het rijden afleggen. De auto zal dan niet starten als er te veel alcohol in zijn of haar systeem zit.

Een alcoholslot is zeer effectief. Het vermindert namelijk het aantal alcoholgerelateerde verkeersdoden. Daarom schaffen steeds meer bedrijven en particulieren er een aan.

Alcoholslot FIT228LC

Alcoholsloten voor bedrijven: veiligheid voorop

Als bedrijf bent u verantwoordelijk voor uw werknemers. Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor medeweggebruikers. Het installeren van een professioneel alcoholslot in bedrijfswagens geeft dan ook het goede voorbeeld.

Bovendien verbetert het uw verkeersveiligheid. Bij Alcohol Security begrijpen we dit als geen ander. Daarom bieden wij alcoholsloten aan. Deze zijn bedoeld voor bedrijven die om deze reden hun wagenpark vrijwillig willen beveiligen.

Wilt u de garantie dat uw personeel nuchter is en niet onder invloed rijdt? Dan kan het toevoegen van een alcoholslot aan uw bedrijfswagen ervoor zorgen dat dit wordt nageleefd.
Zo’n slot is namelijk speciaal ontworpen om dit tegen te gaan. Het voorkomt namelijk dat de auto wordt gestart als het alcoholpromillage van de bestuurder te hoog is.

Particulieren: waarom zou u een alcoholslot overwegen?

Als particulier denkt u misschien niet meteen aan de aanschaf van een alcoholslot. Maar het installeren ervan kan vele voordelen hebben. Zo voorkomt het slot dat u gaat rijden nadat u te veel heeft gedronken. Dit komt zowel uw veiligheid als die van andere bestuurders ten goede.

Een vrijwillige installatie kan u ook helpen om uw rijbewijs te behouden. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u eerder bent aangehouden voor rijden onder invloed. Het hebben van een rijbewijs kan van groot belang zijn voor zowel uw werk als uw persoonlijke situatie.

Bovendien toont u met een alcoholblokkeringssysteem verantwoordelijkheid. Dat wil zeggen dat u bereid bent uw gedrag te veranderen. Dit kan een gunstig signaal zijn voor de mensen om u heen.

Een alcoholslot inbouwen: hoe werkt het?

Voor de inbouw van een alcoholslot kunt u terecht bij uw plaatselijke autodealer. Ook zijn er in Nederland talloze inbouwstations waar u dit kunt laten doen. De installatie van een alcoholslot vergt vaak enkele uren. Het vinden van de ideale plaatsing van het apparaat is de eerste stap in deze procedure.

Bent u benieuwd naar de installatieprocedure? Klik dan hier om de installatiehandleiding voor het ademtestapparaat voor alcohol te downloaden. Het schema toont de stappen die genomen worden. Wordt dit correct uitgevoerd? Dan bent u verzekerd van een goede installatie en kalibratie van het apparaat.

Service en onderhoud en inbouw van uw alcoholslot: bij wie moet u zijn?

Weten bij wie u terecht kunt voor service en onderhoud is cruciaal. Bij Alcohol Security begrijpen we dat als geen ander. Daarom geven wij u een eenvoudige manier om met ons in contact te komen. Neem daarom contact op met onze servicepartner. Stuur hiervoor een e-mail naar info@alcoholslotauto.nl of bel 06-17067602.

Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van het slot? Of wilt u dat het slot wordt uitgelezen? Stuur dan een e-mail naar het bovenstaande e-mailadres. Hij zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Inbouwen van het alcoholslot, kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze inbouwpartner.
Fleetaccess BV –  Duivendijk 7 – 5672AD – Nuenen, telefoonnummer:  088-0123300
De kosten voor het inbouwen personenauto locatie Nuenen 349,00 euro inclusief BTW.
De kosten voor het inbouwen personenauto bij u in de regio 399,00 euro inclusief BTW.
De kosten voor het inbouwen vrachtwagen locatie Nuenen 499,00 euro inclusief BTW. *

* Onder voorbehoud van merk, type en bouwjaar vrachtwagen.

Brede toepasbaarheid

Wij weten hoe belangrijk verkeersveiligheid is. Dat geldt voor alle voertuigen. Daarom bieden wij ons professionele alcoholslot aan voor een breed scala aan voertuigen. Hieronder vindt u een lijst van enkele voertuigen. Dit zijn een aantal voertuigen die geschikt zijn voor de toepassing van ons alcoholblokkeringssysteem:

  • Overheidsvoertuigen
  • Vrachtwagens
  • Bussen
  • Schepen
  • Bestelwagens
  • Taxi’s
  • Lease auto’s
  • Zware machines (230 volt, dit op aanvraag)
  • Motorvoertuigen

Een alcoholslot bestellen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze alcoholsloten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij beantwoorden ook graag al uw vragen.

Wilt u er direct één of meer bestellen? Gebruik dan het contactformulier om ons een e-mail te sturen. Vermeld hierbij het onderwerp ‘alcoholslot’ en wij sturen u graag een offerte toe.

Veelgestelde vragen omtrent alcoholcontrole

Ja, er is een gebruiksaanwijzing beschikbaar voor het alcoholinterlock. Door te klikken op “download gebruiksaanwijzing” kunt u deze bekijken.

In Nederland is het gebruik ervan niet verplicht. Wel kan het als maatregel worden opgelegd. Dat kan bijvoorbeeld in situaties waarin sprake is van rijden onder invloed.

Ja, u kunt de status van het apparaat uitlezen. Hierdoor heeft u een overzicht van alle handelingen die zijn uitgevoerd op het apparaat.

Samen Sterk voor een veilige werk- en leefomgeving

Alcohol - Drugs - Vuurwerk - Beleid - Protocol - Controle - Preventie

Kantoor

Contact

Alcohol Security
Stenograaf 1
6921 EX Duiven
Nederland

Mob: +31 06 175 93 813
E-mail: info@alcoholsecurity.nl
Kvk.: 50199676
BTW-nummer: NL001810505873
Bankrekeningnummer: NL38 KNAB 0256478570
Algemene voorwaarden

Vrijblijvend aanvraag

Neem contact op