Alcoholtester huren

Alcohol Security verhuurt gekwalificeerde alcoholtesters om personen te controleren op alcohol. Er zijn mogelijkheden om een alcoholtester te huren om bijvoorbeeld het uitgaanspubliek te controleren op 'indrinken'. U kunt ook een alcoholtester huren om uw personeel (onverwachts) te controleren op alcohol voordat zij de werkvloer betreden.

Wij hebben verschillende soorten alcoholtesters in de verhuur. De keuze is afhankelijk van de hoeveelheid personen die binnen een bepaald tijdsbestek gecontroleerd moeten worden. Een alcoholtester kan al gehuurd worden vanaf één dag. Wij brengen alleen de 'gebruikte' dag(en) in rekening.

Het type alcoholtester en huurprijs wordt bepaald door middel van een aantal gegevens. U kunt het contactformulier hiernaast invullen om een vrijblijvende offerte aan te vragen. De offerte zullen wij binnen één a twee werkdagen naar u versturen. Zodra u de offerte ondertekend retour stuurt, is de huur van de alcoholtester definitief.

Wanneer u geen of te weinig personeel heeft om de controle uit te voeren, kunt u bij ons een gekwalificeerde controlebeambte inhuren. 
Alcohol Security heeft ervaring met het uitvoeren van dergelijke alcoholcontroles bij bedrijven, instellingen, scholen en evenementen.

Wenst u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

 

alcoholtester huren

Eventuele opmerkingen. Wanneer afleveradres afwijkt van factuuradres, graag hier vermelden.
Vul het aantal testers in dat u wenst te huren.
Hoeveel personen denkt u te controleren.
Wilt u de mensen steekproefsgewijs of doorlopend controleren?
Wanneer wilt u de tester huren?