Alcoholcontrole

Professionele alcoholcontroles voor een veilige werkomgeving

Bent u op zoek naar een professionele alcoholcontrole voor een veilige werkomgeving? Dan bent u bij Alcohol Security aan het juiste adres. Wij voeren onze alcoholcontroles discreet, objectief en onafhankelijk uit. Dit om het alcoholbeleid van uw bedrijf te waarborgen.

Onze controleurs hebben jarenlange ervaring. Bovendien maken zij uitsluitend gebruik van professionele apparatuur en gecertificeerde hulpmiddelen. Zo worden discussies over de gemeten waarden vermeden.

Een extern bedrijf voert daarnaast meerdere keren per jaar controles en metingen uit op onze apparatuur. Dit zorgt ervoor dat wij de nodige kwaliteit kunnen garanderen. Kiezen voor Alcohol Security betekent dan ook kiezen voor een betrouwbare alcoholcontrole.

Een controle laten uitvoeren door Alcohol Security? Neem dan gerust contact met ons op.

Alcoholcontrole uitgevoerd

20+

Jaar ervaring

345+

Tevreden klanten

5205+

Controles afgerond

366+

Positieve meldingen

Drugshond van Alcohol Security

Onze werkwijze: discreet, objectief en onafhankelijk

Alcohol Security onderscheidt zich door discreet, objectief en onafhankelijk te zijn. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat alcoholcontroles vaak gevoelig liggen. Bovendien is privacy cruciaal. Daarom zorgen wij ervoor dat onze controles in alle privacy plaatsvinden. Dit zonder de privacy van de betrokkenen in gevaar te brengen.

Door onze objectieve houding gedragen wij ons altijd professioneel en onpartijdig. Om dit te garanderen hebben onze controleurs een gespecialiseerde training gevolgd. Dit stelt hen in staat de controles naar behoren uit te voeren.

Uiteraard zijn wij bij Alcohol Security ook volledig onafhankelijk. Dit betekent dat wij geen enkel belang hebben bij de uitkomst van de controle. Dankzij deze onafhankelijkheid kunnen wij de objectiviteit en betrouwbaarheid van onze diensten garanderen.

Drugshond van Alcohol Security

Gebruik van gecertificeerde apparatuur

Wij vinden het gebruik van gecertificeerde apparatuur en professionele hulpmiddelen erg belangrijk. Op deze manier kunnen wij namelijk nauwkeurige en betrouwbare resultaten leveren. Bovendien kunnen de meetresultaten op deze manier niet in twijfel worden getrokken.

Behalve over professionele apparatuur beschikken onze controleurs ook over jarenlange ervaring. Hierdoor weten zij precies welke apparatuur nodig is voor een nauwkeurige meting. Ook zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit zorgt ervoor dat wij u altijd de beste service kunnen bieden.

Alcoholcontrole op diverse locaties mogelijk

De alcoholcontroles voeren we uit op de meest uiteenlopende locaties. Hierbij maakt het dus niet uit of het gaat om een bedrijf, een evenement of het openbaar vervoer.

U kunt op ons rekenen als het gaat om een veilige en verantwoordelijke omgeving. Hieronder volgen enkele voorbeelden van locaties waar wij alcoholcontroles kunnen uitvoeren:

  • Bedrijven en instellingen: toegangscontrole en werkplekcontrole.
  • Evenementen: controles op festivals, beurzen en andere openbare evenementen.
  • Openbaar vervoer: controles van werknemers in treinen, bussen en trams.
  • Scheepvaart: controles bij schippers om te voldoen aan de vereisten van het EBIS-certificaat. Dit zoals beschreven in Sectie D van de Safety Ship Checklist ADN-C met betrekking tot drugs- en alcoholbeleid.

Staat de locatie waar u een alcoholcontrole wilt laten uitvoeren er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om een alcoholtester te huren. Voor meer informatie klikt u hier.

Afgeven van een certificaat na alcoholcontrole

Na afloop van de alcoholcontrole kunt u ook een certificaat ontvangen. Dit certificaat dient als bewijs dat uw personeel voldoet aan de Nederlandse alcoholregels op de werkplek.

De certificaten worden afgegeven door ervaren en erkende deskundigen. Dit zijn mensen die alles weten over alcoholcontroles en de relevante regelgeving kennen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat het certificaat van de hoogste kwaliteit is.

Ook kunt u het certificaat aan uw klanten of opdrachtgevers laten zien. Zo weten ook zij dat u zich actief inzet voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen over het laten uitvoeren van een alcoholcontrole binnen uw bedrijf? Of wilt u weten hoe Alcohol Security u kan helpen om uw werknemers een veilige werkplek te bieden? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via telefoon, e-mail of ons online contactformulier.

Ons team van deskundigen staat voor u klaar met het juiste advies. Ook begeleiden wij u naar een passende oplossing. Wij zijn er tenslotte om u te helpen. Zo helpen wij u bijvoorbeeld graag met het uitvoeren van alcoholcontroles. Daarnaast kunnen we ook helpen met het schrijven van een alcoholprotocol.

Veelgestelde vragen omtrent alcoholcontrole

Dit is een controle om te zien of iemand onder invloed van alcohol is. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een blaastest.

Het uitvoeren van alcoholcontroles kan mensen ervan weerhouden onder invloed te rijden of te werken. Bovendien voorkomt het dat iemand gevaarlijke situaties veroorzaakt.

Door alcoholcontroles uit te voeren kan Alcohol Security alcoholmisbruik voorkomen. Ook kan een persoonlijk alcohol- en drugsprotocol worden geschreven. Dit doen we in samenwerking met Heijnens Advies en Diep Arbeidsrecht advocaten in Den Haag. Door samen te werken dragen we bij aan een veilige en verantwoorde werkomgeving.

UITVOERING VAN CONTROLE ALTIJD ONAFHANKELIJK EN DISCREET

Alcohol - Drugs - Vuurwerk - Beleid - Protocol - Controle - Preventie

Kantoor

Contact

Alcohol Security
Stenograaf 1
6921 EX Duiven
Nederland

Mob: +31 06 175 93 813
E-mail: info@alcoholsecurity.nl
Kvk.: 50199676
BTW-nummer: NL001810505873
Bankrekeningnummer: NL38 KNAB 0256478570
Algemene voorwaarden

Vrijblijvend aanvraag

Neem contact op