Drugscontrole

Drugscontrole laten uitvoeren door professionals

Een drugscontrole is een van de manieren om een veilige omgeving te garanderen. Drugsgebruik kan tenslotte leiden tot gevaarlijke situaties en bedrijfsongevallen. Daarom is het uitvoeren van deskundige controles cruciaal.

Bij Alcohol Security kunt u gekwalificeerde deskundigen inhuren om deze controles uit te voeren. Wij leveren de expertise, de middelen en het inzicht. Dat is namelijk nodig om een veilige en gezonde werkomgeving voor uw bedrijf te creëren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem gerust contact met ons op.

Drugscontrole met drugshond

20+

Jaar ervaring

345+

Tevreden klanten

5205+

Controles afgerond

366+

Positieve meldingen

Drugscontrole uitgevoerd

Hoe kan Alcohol Security u helpen bij een drugscontrole?

Wij kunnen u helpen bij het handhaven van een drugsvrije werkplek. Dit geldt ook voor organisaties, evenementen, hotels, klinieken, bedrijven of onderwijsinstellingen. Om dit te realiseren bieden wij een compleet pakket om drugs screenings uit te voeren. Dit doen we met behulp van speciaal getrainde drugshonden. Deze honden zijn getraind om verschillende soorten drugs te kunnen opsporen.

Onze drugshonden kunnen een breed terrein doorzoeken. Ook kunnen ze bij toegangscontroles of evenementen (bewegende) personen controleren. Worden er drugs ontdekt? Dan kan een beambte meteen een speekseltest afnemen. Op basis daarvan kan worden vastgesteld of de betrokkene onder invloed van drugs is. Hierbij houden we ons uiteraard aan de regels van de AVG.

Voordat we een drugstest uitvoeren, bespreken we met u de gang van zaken. Op verzoek kunnen we u ook een Drugsvrij Certificaat afgeven. Dit certificaat wordt afgegeven als uw gebied drugsvrij is verklaard.

Drugscontrole uitgevoerd

De werkwijze van Alcohol Security bij een drugscontrole

Een drugsvrije en veilige omgeving is essentieel. Daarom bieden wij een professionele en effectieve drugscontrole. Daarbij worden we bijgestaan door drugshonden en bekwame beambten.

Onze strategie begint met een zorgvuldig onderzoek van de situatie. Dit omvat het bepalen van de locatie, de activiteit, en mogelijke gevaren. Vervolgens sturen we onze getrainde drugshonden erop uit. Zo controleren we het gebied en de betrokkenen op drugsgebruik.

Ontdekt de hond drugs? Dan zal een van onze beambten een speekseltest afnemen. Hieruit zal blijken of de verdachte onder invloed is van drugs. Blijkt het gebied toch drugsvrij te zijn? Dan verstrekken wij op verzoek een drugsvrij verklaring.

De voordelen van het inhuren van een drugshond

Het gebruik van een drugshond voor het opsporen van drugs heeft vele voordelen. Ten eerste is de drugshond gekwalificeerd en getraind. Dit betekent dat hij verschillende soorten drugs kan opsporen. Denk hierbij onder meer aan hasj, XTC, cocaïne, heroïne en marihuana. Dit zorgt ervoor dat de controle zeer nauwkeurig is en dat er geen drugs onopgemerkt blijven.

Bovendien is het gebruik van een drugshond een subtiele manier om drugscontroles uit te voeren. De drugshond kan namelijk snel en effectief een gebied doorzoeken. Dit zonder in fysiek contact te komen met mensen.

Het belang van professionaliteit en ervaring bij een drugscontrole

Bij Alcohol Security zijn we bedreven in het analyseren van een situatie. Bovendien weten we hoe we moeten reageren als er drugs worden ontdekt.

Daarnaast hebben we kennis van de verschillende soorten drugs. We weten bijvoorbeeld hoe ze eruit zien, wat hun geur is en waar ze vaak verstopt zijn. Hierdoor kunnen we drugshonden efficiënt aansturen. Zo werken we samen met de honden bij het opsporen van drugs.

Onze beambten zijn uiteraard ook getraind in de waarde van privacy. Ze houden zich dan ook aan strikte richtlijnen. Zo worden de privacy en rechten van de gecontroleerden gewaarborgd.

Kiest u voor Alcohol Security? Dan weet u zeker dat uw drugsscreening op een verantwoorde en veilige manier wordt uitgevoerd.

Neem gerust contact met ons op

Bent u op zoek naar professionele hulp bij een drugscontrole? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen een veilige omgeving te creëren voor uw evenement, onderwijsinstelling, kliniek, bedrijf of organisatie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Zo kunnen wij u voorzien van de beste oplossingen op het gebied van drugsbestrijding.

Veelgestelde vragen omtrent alcoholcontrole

Een drugshond wordt geleerd de geur van verschillende soorten verdovende middelen te herkennen. In de praktijk gaat de hond langs personen, tassen, kluisjes en kantoren. Zodra hij drugs vindt, signaleert hij de aanwezigheid ervan.

Via onze website kunt u het contactformulier invullen. Hierin kunt u specifieke wensen en eisen op het gebied van drugscontroles vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Dit om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te bieden.

Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Zo kunt u direct een van onze specialisten spreken en uw vragen stellen. Bent u ook geïnteresseerd in een drugsprotocol? Dan helpen wij u daar ook graag bij.

Het is toegestaan drugshonden in te zetten bij drugsbestrijding. Daarom zetten beveiligingsbedrijven en de politie ze vaak in. Onze drugshonden en medewerkers werken dan ook binnen de grenzen van de wet. Daarbij houden zij zich aan de officiële richtlijnen.

Samen Sterk voor een veilige werk- en leefomgeving

Alcohol - Drugs - Vuurwerk - Beleid - Protocol - Controle - Preventie

Kantoor

Contact

Alcohol Security
Stenograaf 1
6921 EX Duiven
Nederland

Mob: +31 06 175 93 813
E-mail: info@alcoholsecurity.nl
Kvk.: 50199676
BTW-nummer: NL001810505873
Bankrekeningnummer: NL38 KNAB 0256478570
Algemene voorwaarden

Vrijblijvende aanvraag

Neem contact op