Vuurwerkcontrole

Vuurwerkcontrole laten uitvoeren door professionals

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor vuurwerkcontroles? Dan bent u bij Alcohol Security aan het juiste adres. Wij bieden namelijk professionele vuurwerkcontroles voor bedrijven, instellingen, evenementen en scholen. Hierbij wordt gezocht naar de aanwezigheid van vuurwerk. Dit doen wij door middel van onze getrainde vuurwerk honden. Deze honden kunnen zowel mensen als diverse objecten grondig controleren.

Met onze vuurwerkcontroles zorgen wij ervoor dat uw omgeving veilig en vuurwerkvrij blijft. Onze controles worden onder andere uitgevoerd bij kluisjes, (grote) ruimtes, koffers, distributiecentra en voertuigen. Ook voor gemeenten en woningbouwverenigingen controleren wij garageboxen, woningen en opslagruimtes.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze vuurwerkcontroles.

Vuurwerkcontrole door Alcohol Security

20+

Jaar ervaring

345+

Tevreden klanten

5205+

Controles afgerond

366+

Positieve meldingen

Vuurwerkcontrole in garageboxen

Professionele vuurwerkcontrole door Alcohol Security

Als het om vuurwerk gaat, komt veiligheid op de eerste plaats. Bij Alcohol Security begrijpen we dat als geen ander. Daarom zorgen wij voor een professionele vuurwerkcontrole.

Zo zijn onze getrainde vuurwerk honden in staat om personen te controleren. Bovendien kunnen de honden ook diverse objecten inspecteren. Het kan hierbij gaan om zowel legaal als illegaal vuurwerk. Uiteraard leveren wij hierbij een snelle, discrete en professionele service. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Vuurwerkcontrole in garageboxen

Vuurwerkcontrole met getrainde vuurwerk honden

Wij kunnen uw bedrijf, instelling, evenement of school vuurwerkvrij houden. Dit kunnen wij doen met behulp van getrainde vuurwerk honden. Onze honden zijn speciaal getraind om personen en diverse objecten te doorzoeken op vuurwerk. Denk hierbij aan kluisjes, (grote) ruimtes, koffers, voertuigen, distributiecentra en meer.

Onze getrainde pyrotechnische honden kunnen snel en effectief personen en voorwerpen doorzoeken. Hierbij wordt goed gecontroleerd op de aanwezigheid van vuurwerk. Dit alles zorgt voor een veilige omgeving voor uw bezoekers en de omgeving. Ook minimaliseert het de kans op ongelukken.

Optioneel: combineer vuurwerkcontrole met drugshond

Bij Alcohol Security bieden we meer dan alleen professionele vuurwerkcontroles. Wij kunnen deze dienst ook combineren met de inzet van drugshonden. Zo weet u zeker dat uw bedrijf, faciliteit of evenement volledig drugsvrij is.

Onze getrainde drugshonden zijn in staat om personen en diverse voorwerpen te doorzoeken. Dat wil zeggen dat ze kunnen zoeken naar verboden middelen. Ze kunnen dit doen in kluisjes, (grote) ruimtes, koffers, voertuigen, distributiecentra en meer. Wij begrijpen dat het belangrijk is om de veiligheid en naleving van wet- en regelgeving te waarborgen. Daarom bieden wij de hoogste kwaliteit en professionele service.

Met Alcohol Security kunt u erop vertrouwen dat uw bezoekers veilig zijn en dat u voldoet aan alle vereiste voorschriften. Wilt u meer weten over drugscontroles? Kijk dan op de pagina “Drugscontroles” waar wij u hier meer over vertellen.

Neem contact op met Alcohol Security

Bent u benieuwd wat Alcohol Security voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij vertellen u graag meer over onze professionele vuurwerkcontroles. Ook vertellen wij u graag hoe wij u kunnen helpen bij het creƫren van een veilige omgeving. Dit voor uw bezoekers, werknemers of bewoners.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij staan graag voor u klaar!

Veelgestelde vragen over onze vuurwerkcontroles

Tijdens een vuurwerkinspectie controleren getrainde pyrotechnische honden en professionele controle beambten op vuurwerk. Dit gebeurt in de door u aangewezen gebieden. Hierbij wordt gecontroleerd op zowel legaal als illegaal vuurwerk.

Wij kunnen vuurwerk inspecties uitvoeren in allerlei ruimtes en gebouwen. Denk hierbij aan bedrijven, instellingen, evenementenlocaties, scholen, woningen en garages.

Ja, dit is mogelijk. U kunt een vuurwerkinspectie combineren met de inzet van drugshonden. Zo kunnen we niet alleen vuurwerk, maar ook drugs opsporen.

Samen Sterk voor een veilige werk- en leefomgeving

Alcohol - Drugs - Vuurwerk - Beleid - Protocol - Controle - Preventie

Kantoor

Contact

Alcohol Security
Stenograaf 1
6921 EX Duiven
Nederland

Mob: +31 06 175 93 813
E-mail: info@alcoholsecurity.nl
Kvk.: 50199676
BTW-nummer: NL001810505873
Bankrekeningnummer: NL38 KNAB 0256478570
Algemene voorwaarden

Vrijblijvend aanvraag

Neem contact op