Gemeenten, Luchthavens, woningcorporaties en ondermijnende criminaliteit

Vuurwerk en drugscontroles voor gemeenten en woningcorporaties

Bij het organiseren van evenementen of het beheren van wooncomplexen staat veiligheid voorop. Toch kunnen zaken als vuurwerk en drugsgebruik leiden tot onveilige situaties en overlast.

Om deze problemen te voorkomen kunnen wij van Alcohol Security controles uitvoeren. Zo voeren wij professionele vuurwerk- en drugscontroles uit voor gemeenten en woningcorporaties.

De oplossingen die wij bieden zijn maatwerk. Zo zorgen we voor een veilige en plezierige omgeving voor alle betrokkenen. Ontdek wat Alcohol Security voor uw gemeente of woningcorporatie kan betekenen.

20+

Jaar ervaring

345+

Tevreden klanten

5205+

Controles afgerond

366+

Positieve meldingen

Vuurwerkcontrole in garageboxen

Waarom zijn vuurwerk- en drugscontroles belangrijk?

Gemeenten en woningcorporaties hebben vaak te maken met overlast door vuurwerk en drugs. Het afsteken van vuurwerk kan dan ook leiden tot gevaarlijke situaties, zoals brand en letsel. Ook kan het veel lawaai en stress veroorzaken bij mensen en dieren. Het gebruik en bezitten van drugs kan leiden tot onveilige situaties. Bovendien kan het zorgen voor overlast voor de omgeving.

Het is daarom belangrijk dat gemeenten en woningcorporaties regelmatig vuurwerk- en drugscontroles uitvoeren. Door deze inspecties kunnen illegale vuurwerk- en drugsactiviteiten worden opgespoord en aangepakt. Zo’n ondermijningscontrole verhoogt niet alleen de veiligheid, maar vermindert ook de overlast.

Vuurwerkcontrole in garageboxen

Samenwerken met Justitie, Politie, Douane en FIOD

Alcohol Security werkt nauw samen met Justitie, Politie, Douane en FIOD. Hierdoor kan de veiligheid van gemeenten en woningcorporaties worden gewaarborgd. Door deze samenwerking kunnen wij dan ook professionele vuurwerk- en drugscontroles uitvoeren. Dit leidt vervolgens weer tot inzichtelijke resultaten.

Het opsporen van verboden middelen gebeurt met onze gespecialiseerde drugshonden. Ook kunnen wij warmtebeeld inspecties inzetten. Bij controles op locatie kunt u denken aan bedrijfspanden, woningen, opslagruimtes en garages. Ook voeren wij controles uit op luchthavens. Hier worden verdachte zendingen en bagage zorgvuldig gecontroleerd.

Met deze intensieve samenwerking kunnen we georganiseerde ondermijnende criminaliteit voorkomen en bestrijden. Zo dragen we bij aan een veilige leefomgeving voor bewoners. Ook dragen we bij aan het veilig houden van eigendommen van gemeenten en woningcorporaties.

Warmtebeeld Inspecties: het opsporen van verborgen warmtebronnen

Bij Alcohol Security maken we ook gebruik van warmtebeeld inspecties. Hiermee kunnen we drugs- en vuurwerk gerelateerde activiteiten opsporen. Dankzij deze geavanceerde technologie kunnen wij namelijk verborgen warmtebronnen in allerlei panden opsporen. Denk hierbij aan bedrijfspanden, opslagruimtes, woningen, garageboxen en nog veel meer. Zo kan een warmtebeeld inspectie bijvoorbeeld de aanwezigheid van een hennepkwekerij opsporen.

Voor het uitvoeren van deze inspecties maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen problemen snel en effectief worden opgespoord en aangepakt. Op deze manier kan criminaliteit worden voorkomen. Daarbij zorgt het ervoor dat gemeenten of woningcorporaties hier geen slachtoffer van worden.

Vuurwerk en drugscontroles voor gemeenten en woningcorporaties warmtebeeld

Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze vuurwerk- en drugscontroles of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en een op maat gemaakte oplossing.

Bij Alcohol Security kiezen we voor veiligheid en betrouwbaarheid. We helpen u dan ook graag bij het creƫren van een veilige omgeving voor uw bedrijfspanden, woningen en opslagruimtes. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen door gemeente en woningcorporaties

Alcohol Security is marktleider op het gebied van professionele vuurwerk- en drugscontroles. Dit doen wij onder andere voor gemeenten, luchthavens en woningbouwverenigingen. Deze controles worden vaak uitgevoerd in samenwerking met Justitie, Politie en Douane. Deze zoekacties voeren wij 24/7 en 365 dagen per jaar uit in samenwerking met onze opdrachtgever.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, per e-mail of per telefoon. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u advies op maat.

WIJ ZORGEN VOOR EEN VEILIGE WERK- EN WOONOMGEVING IN UW GEMEENTE

Alcohol - Drugs - Vuurwerk - Beleid - Protocol - Controle - Preventie

Kantoor

Contact

Alcohol Security
Stenograaf 1
6921 EX Duiven
Nederland

Mob: +31 06 175 93 813
E-mail: info@alcoholsecurity.nl
Kvk.: 50199676
BTW-nummer: NL001810505873
Bankrekeningnummer: NL38 KNAB 0256478570
Algemene voorwaarden

Vrijblijvende aanvraag

Neem contact op